Koliko košta taksi prevoz od aerodroma Newark do Times Squarea?
Koliko košta taksi prevoz od aerodroma Newark do Times Squarea?

Video: Koliko košta taksi prevoz od aerodroma Newark do Times Squarea?

Video: Koliko košta taksi prevoz od aerodroma Newark do Times Squarea?
Video: Koliko košta taxi do aerodroma? 2024, Maj
Anonim

A taksi od Aerodrom Newark u Manhattanwill trošak ti otprilike 80$ + napojnica. The taksi koristi redovno dozirano fare za rutu od EWR do New Yorka, plus 17,50 USD doplate i putarine do i od aerodrom . Kako mnogo radi AirTrain u EWR-u trošak ?

U tom smislu, koliko košta taksi od aerodroma Newark do Times Squarea?

Taksi (Za Aerodrom Newark ): Ako ponovo uzimate a taksi to Aerodrom Newark sa Manhattana bit će vam naplaćena cijena karte (približno 69-75 USD) plus povratne putarine i 15 USD doplate.

Isto tako, koliko košta uber od EWR do Manhattana? Prije promjene, Uber procijenio je costof a fare from EWR do Midtowna Manhattan na otprilike 83 dolara, ali sa novim cijene , procijenjena cijena pada na samo 44 dolara. Prijevod: Ogromne uštede za putnike. Obe cijene uključuju i doplatu od 20 USD za putovanja do New Yorka iz EWR.

Samo tako, koliko košta prelazak od LaGuardije do Times Squarea?

Cijena taksija iz LaGuardia Aerodrom do Times Square će trošak blizu $40 + bakšiš. Malo je skupo kada možete uzeti NYC Express autobus za 30 dolara, povratno! i ostaviće te kod Times Square (bryantpark) na 42. ulici između 5. i 6. avenije!

Koji je najbolji način da stignete od aerodroma Newark do Njujorka?

Idite avionom do " Newark sloboda Aerodromski voz Stanica". Zatim prebacite do a NJ TRANSIT voz do stanice Penn NEWARK (ne Njujork ). Vlakovi voze 7 dana u sedmici, 21 sat dnevno (bez saobraćaja između 2:00-5:00 ujutro) najmanje svakih 15 minuta. Nemoj dobiti karta za AMTRAK voz jer je to MNOGO skuplje.

Preporučuje se: