Koliko smo potrošili na Cash for Clunkers?
Koliko smo potrošili na Cash for Clunkers?

Video: Koliko smo potrošili na Cash for Clunkers?

Video: Koliko smo potrošili na Cash for Clunkers?
Video: 'Cash for Clunkers' program popular 2024, Maj
Anonim

Savezna vlada je potrošila 3 milijarde dolara na Cash for Clunkers, i na taj način smanjio je potrošnju na nove automobile, pogađate, 3 milijarde dolara . Program, za koji je nekako utvrđeno da je u skladu s Obaminom doktrinom “ne radi gluposti”, koštao je i porezne obveznike i proizvođače automobila 3 milijarde dolara . Zapanjujuce.

Shodno tome, koliko je koštao Obamin Cash for Clunkers?

Troškovi gotovine za Clunkers poreski obveznici 24.000 dolara po automobilu - 28. oktobar 2009.

Osim toga, postoji li gotovina za klonke? Novac za Clunkers 2018. Iako ne postoji federalni program na snazi, postoje mirno nekoliko opcija da dobijete 1000 dolara za vaš stari auto. Ako ste u određenom dijelu zemlje, postoji Novac za Clunkers program koji bi mogao da važi za vas. Ili, postoji drugi način da se dobije gotovinom za automobile.

Takođe znajte, da li je Cash for Clunkers dobar posao?

Moglo bi da bude odlično za životnu sredinu. To će sigurno obradovati neke dilere automobila. Istina, novi program nudi da se plati 3.500 ili 4.500 dolara za stare automobile i kamione koji gutaju gas koji se mijenjaju za nova, efikasnija vozila.

Koji predsednik je imao keš za klošare?

On juna 24, 2009, Predsjednik Obama potpisali su Zakon o Sistemu popusta za automobilske dodatke (CARS, poznatiji kao 'Cash-For-Clunkers'), jedan od nekoliko stimulativnih programa čija je svrha bila prebacivanje rashoda domaćinstava, preduzeća i vlada iz budućih perioda kada je vjerovatno da će ekonomija biti jači, da

Preporučuje se: