Kako rastaviti fluidmaster 400a?
Kako rastaviti fluidmaster 400a?

Video: Kako rastaviti fluidmaster 400a?

Video: Kako rastaviti fluidmaster 400a?
Video: Как установить - заправочный клапан Fluidmaster 400a 2024, April
Anonim

VIDEO

Kako onda popraviti fluidmaster?

Isperite toalet kako biste uklonili većinu vode u rezervoaru. Otpustite plastičnu kapicu na vrhu ventila za punjenje: Omotajte jednu ruku oko osovine ventila za punjenje, a zatim je gurnite prema gore da gurnete plovku (veliki plastični cilindar koji klizi po osovini ventila) prema vrhu ventila za punjenje, i čvrsto uhvatite vratilo.

Potom se postavlja pitanje, koliko dugo traje fluidmaster? Obično dobijem skoro 10 godina Fluidmaster 400A ventili za ispiranje i 5 godina od ventila za ispiranje.

Slično se postavlja pitanje jesu li ventili za ispiranje univerzalni?

Postoje neki odlični toaleti koji koriste samo 1,28 galona po flush sa 3 inča ventil za ispiranje . Zamena 3 inča ventil je isto što i zamjena standarda ventil za ispiranje ; samo je veći ventil . Nekoliko proizvođača nudi 3-inčne univerzalni ventili za ispiranje to bi trebalo dobro funkcionirati.

Šta je fluidmaster?

Zamjenski dio toaleta podesiv po visini dizajniran za popravljanje curenja, buke i sporo punjenje toaletnih ventila, u modelu koji se lako instalira. Fluidmaster je pouzdana marka za zamjenu ventila za punjenje i sve vaše potrebe za toaletne dijelove.

Preporučuje se: